keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Suomi 100 - Tulevaisuudenkuusi myös Huittulan harjulle

Suomi 100v- juhlavuotta on toki muistettu myös Kiiliänmäessä Harjunmajassa.
Tilasimme Valkeakosken 4H-yhdistyksen kautta Tulevaisuuden kuusen Suomi 100v kunniaksi. Istutimme sen etelärinteeseen sellaiseen paikkaan, josta ohikulkijatkin voivat seuraavat vuosikymmenet seurata Tulevaisuudekuusen kasvua.
Tulevaisuudenkuusen viereen asetetaan laatta kertomaan kuusen historiaa.
Ja siinä se sitten saa kasvaa ja kummastella maailman menoa täällä Huittulan harjulla, Kiiliänmäessä, Harjunmajan pihassa.


Lisätietoja Tulevaisuudenkuusi-hankkeesta löydät:

http://tulevaisuudenkuusi.fi/

Ompa meillä Harjunmajassa ollut syksyn aikana muutakin touhua. Taksvärkkipäivänä saimme ahkeran Tyryn koululaisen puuhommiin ja liiteriin saatiin iso pino takkapuita.


Välillä on ihana sitten olla vaan. Laittaa tulisijaan tuli ja ottaa vaikkapa käsityö esiin. Tässä tekeillä on talonvahdille villapaita.Isäntä se on puuhaillut edelleen pihamaalla pitkin mäkeä. Saunan edustalle on ilmestynyt terassi, jossa kelpaa käpsytellä ja etelärinteeseenkin valmistui upea patio odottamaan ensikesän grillailukelejä! Että se on sitten taitava tuo isäntä!
Osallistuimme myös Kelhissä perinteiseen Kekrijuhlaan, jossa mainio pelimanniorkesteri Hivakka viihdytti Heimo Tuomarlan johdolla juhlakansaa. Ohjelmassa kuultiin myös upeaa Ritvalan kööriä. Kekripitojen ruokapuolesta vastasi Lounaspirtti ja isännän makuhermoja hiveli pitkään hautunut sika ja emännän herkkua oli veripalttu, josta mieleen piirtyi lapsuuden makumuistot.

Kun illat pimenee, me sytytämme kynttilät, otamme lasilliset ja nautimme elämästämme täälllä Huittulassa. Täällä on hyvä olla.1 kommentti: